Extra megjelenés álom kivitelben

Inspiráció egy teljes lakásfelújításhoz

Márvány speciális tulajdonságainak kihasználása

Milyen lehetőségeket kínál egy kreatív szemnek az ONYX? Textúrák és tört vonalak érvényesülése, keverve a márvány speciális tulajdonságával valódi exkluzív élményt nyújt.

Amikor a képek többet mondanak a szavaknál

Igen, kedves látogató, itt felesleges minden magyarázat, felesleges karakterekre pocsékolni az inspiráció szerzésre szánt időt …

Természetesen ilyen egyedi megjelenés nem kivitelezhető a polcról levett elemekből, ide több kell, egy kreatív szem, megfelelő minéségű anyagok és olyan szakember, aki a kivitelezéstől sem riad meg. Ezen egyveleg ereménye, egy minden szempontból prémium minőségű lakótér.

Néhány gondolat az ONYX kőburkolatról

Az ONYX a kőburkolatok legexkluzívabb féldrágakőként számon tartott fajtája. A kristályos szerkezete miatt átvilágítható a felülete és emiatt előszeretettel alkalmazzák prémium enteriőr kialakításnál. 

Egyedi: Szeretné, hogy a tér éjjel-nappal kitűnjön? „Világítsd meg” az ONYX kőburkolatot, ezzel adj neki teljesen más megjelenést éjszaka.

Időtlen: Az Onyx választása a természetes kő időtlenségét a kiváló fizikai jellemzőit ötvözi. 

Elegáns: Kombinálható a legtöbb anyaggal és stílussal, kiemelve azok jellemzőit.

Az Onyx belsőépítészeti és építészeti felhasználása nagyon lenyűgöző és személyes eredményeket hoz, olyan  megjelenést, ami senkit sem hagy közömbösnek. Természetes kőből készült világítóelemek készítéséhez ajánlott alapanyag.

További referenciák

Ingyenes árajánlat kérése

Ha önben is megfogalmazódott a lakásfelújítás gondolata, és a fenti munkák láttán kérdése merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban,  kozkázatoktól mentesen keressen elérhetőségeinken, vagy kérje ingyenes árajánlatunkat.