Matt felület kialakítása

Bemutatjuk a matt felületben rejlő minőséget és szépséget.

Matt

A márvány és természetes kő megmunkálása, ami sima és matt felületet biztosít. A végeredmény egy puha megjelenés, amely nagyon kellemes a szemnek és a tapintásnak.

A felület kialakításról

Márványon és más természetes kövön készült mattítási felületi eljárás, amelynek során a természetes követ víz és homok vagy csiszolókövek felhasználásával mechanikai folyamatnak vetik alá, természetes felületi megjelenéssel és egyenletes élekkel. A felület kialakítás történhet csiszolt tömített és csiszolt tömítetlen kialakítással. A múlt, a jelen és a jövő ennek a mélyen intenzív, teljesen mechanikus eróziós folyamatnak köszönhetően alakul ki.

A mattítás folyamata az összes táblás termékünkre alkalmazható és az eredmény mindig egy kivételesen elegáns megjelenés, amely tökéletes minden olyan környezethez, amely rusztikus hangulatot igényel.

Felhasználhatóság

Az eljárás természetes kő bármely színével és textúrájával használható. A lehetőségek végtelenek.

Megjelenés

Különféle megoldások teljes egyediséget teremtenek a felhasználási helyhez és a funkcionalitás által meghatározott dizájnhoz.

Környezettudatosság

Ez egy teljesen természetes megmunkálási folyamat, amivel a kőalap nem változik. A természetes kő újrahasznosítható termék.

További felületkialakítási lehetőségek

Sprengelt

A természetes kő felületkezeléséhez kapcsolódó eljárás, amivel a lapok széleinek természetes hasadását alakítjuk ki, ami

Roppantott

Hagyományos hasító, roppantó eljárás, melynek során a változatos él és blokkméret művészi megjelenést eredményez.

Koptatott

A természetes kő felületkezeléséhez kapcsolódó eljárás, amivel a lapok érdes, üveges és nagyon természetes megjelenést

Fényes

A márvány és természetes kő polírozott felülete magas fényességet kölcsönöz és kiemeli a kő színét