Lépcső kialakítás

Bemutatjuk a természetes kőben rejlő minőséget és szépséget.

Lépcsők

A természetes kőből készült lépcsők - legyen az külső vagy belső - erőt és tekintélyt teremtenek.

Bejáratok és lépcsőházak

Ha egy természetes kő lépcsőházat választ, értéket és szépséget ad otthonának. Szolgáltatásunk keretein belűl csapatunk személyre szabottan készíti el lépcsőit, hogy az egyedi megjelenés kiegészüljön a különleges, tapintható mintázattal.

Természetes kő lépcsőkítások

A kültéri lépcsők megfelelő tapadása és stabilitása elengedhetetlen, mivel a túl csúszós vagy instabil lépcsők testi sérülésekhez vezethetnek. Ezért a mészkő lépcsőfokok a legnépszerűbb anyagok a kültéri használatra. A mészkő járófelületek masszív szerkezetet biztosítanak. Különlegesen egyedi mintázatot és csúszásmentességet a padlóburkolat felületén található pórusok biztosítják. 

Tegye teljessé terasza vagy kültéri lakóterének megjelenését természetes kő lépcsők és lépcsőfokok teljes gyűjteményével. A mészkőtől a a gránitig, nálunk megtalálható az a tökéletes kő, amely kiegészítheti az Ön helyiségének meglévő berendezését vagy új dizájnját.

Ingyenes árajánlat kérése

Ha önben is megfogalmazódott a lakásfelújítás gondolata, és a fenti munkák láttán kérdése merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban,  kozkázatoktól mentesen keressen elérhetőségeinken, vagy kérje ingyenes árajánlatunkat.

De mi is a szolgáltatás lényege?

Kiváló gépparkunk és szakembereink bármilyen terv (szabásminta) alapján pontos kialakítást végeznek, a kivitelezésnél csak a helyére kell tenni, kialakítástól függően csak a technikákat bekötni és máris használatba lehet venni.

Természetesen személyes felméréssel is tudunk szolgálni, kivitelezési ajánlatot is tudunk adni, és a házhozszállításon túl még a beépítésben is segítünk.

Minden egyes lépcsőfok maga a földünkben készült stílus! A természetes kő kialakítással olyan anyag költözik az ingatlanba, amely millió évnyi történelmet hordoz. Ajándékozza meg magát a természetes kő erejével, és élvezze a megjelenés mögötti minőséget. Bármelyik terméket is válassza, egy lenyűgözően egyedülálló külsővel, mellette számos pozitív tulajdonsággal egy első osztályú élménnyel lesz gazdagabb minden egyes nap.

Forgalmazott köveink

No data was found