Párkány kialakítás

Bemutatjuk a természetes kőben rejlő minőséget és szépséget.

Párkányok

A párkány kialakítás természetes kőből - legyen az külső vagy belső - a homlokzat karakterét adja.

Párkányok és könyöklők

Számtalan sok lehetőséget kínál az internet, természetesen anyagtól és kialakítástól függetlenül. Valamint az élettartamra vonatkozóan. Igazából a kérdés, hogy mik a tervek? Mert ha egy életre szóló megoldást keres, ami legyen karcálló, strapabíró, hőálló, higénikus, és nem utolsó sorban még illeszkedjen is a beltér hangulatához, akkor már  lényegesen konkrétabb a termékpaletta.

Természetes kőpárkány kialakítások

A Hajnal Stone párkánykollekciója az egyik legnépszerűbb lineáris kiképzésű párkány profil. A természetes kő kortalan szépségét az egyenes profilvágású lapok alkotják, amely maximálisan alkalmazkodnak a méret, a textúra és a szín követelményeihez. A telepítés módjától függően kiemelheti a végső homlokzati arculatot.

Ingyenes árajánlat kérése

Ha önben is megfogalmazódott a lakásfelújítás gondolata, és a fenti munkák láttán kérdése merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban,  kozkázatoktól mentesen keressen elérhetőségeinken, vagy kérje ingyenes árajánlatunkat.

De mi is a szolgáltatás lényege?

Kiváló gépparkunk és szakembereink bármilyen terv (szabásminta) alapján pontos kialakítást végeznek, a kivitelezésnél csak a helyére kell tenni, és máris használatba lehet venni.

Természetesen személyes felméréssel is tudunk szolgálni, kivitelezési ajánlatot is tudunk adni, és a házhozszállításon túl még a beépítésben is segítünk.

Ajándékozza meg magát a természetes kő erejével, és élvezze a megjelenés mögötti minőséget. Bármelyik terméket is válassza, egy lenyűgözően egyedülálló külsővel, mellette számos pozitív tulajdonsággal egy első osztályú élménnyel lesz gazdagabb minden egyes nap.

Forgalmazott köveink

Mészkő

Nézzük meg, hogy mit is takar a sokat hallott kifejezés, a “travertin”, amivel biztosan találkozott amikor gres vagy kőlapokat nézegetett a tervezett lakásfelújításhoz.

Márvány

A márvány erőt és eleganciát sugároz, olyan természetes kőzet, ami ellenállósága dacára könnyen alakítható, faragható, sokrétűen felhasználható anyag.

Gránit

Nagy szilárdsága, változatos színvilága, tartóssága és nagy tömbökben való bányászása miatt építészeti felhasználása változatos: alkalmas járólapnak, szegélykőnek, lábazat vagy homlokzat építéséhez, de zúzott kőként út és vasútépítéshez is.