Fényes felület kialakítása

Bemutatjuk a fényes csillogásban rejlő minőséget és szépséget.

Fényes

A márvány és természetes kő polírozott felülete magas fényességet kölcsönöz és kiemeli a kő színét és tulajdonságait. A tükörszerű megjelenés képes visszaadni a környezetének harmóniáját.

A felület kialakításról

Márványon, grániton és más természetes kövön készült felületi eljárás, amelynek során különböző szemcsenagyságú forgó korongok sorozata gondoskodik a fényes felületről. Csiszolt felületkezelése csiszolókorongokkal történik a finomítandó felületen.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Belső terekben a márvány, gránit és más természetes kő polírozott felülete alkalmas függőleges és vízszintes burkolatokra és munkalapokra. Külső területeken függőleges  bevonatokhoz is tökéletesen használható, azonban a polírozott felület használata azonban nem javasolt járdákhoz a csúszásveszély miatt.

Felhasználhatóság

Az eljárás természetes kő bármely színével és textúrájával használható. A lehetőségek végtelenek.

Megjelenés

Különféle megoldások teljes egyediséget teremtenek a felhasználási helyhez és a funkcionalitás által meghatározott dizájnhoz.

Környezettudatosság

Ez egy teljesen természetes megmunkálási folyamat, amivel a kőalap nem változik. A természetes kő újrahasznosítható termék.

További felületkialakítási lehetőségek

Koptatott

A természetes kő felületkezeléséhez kapcsolódó eljárás, amivel a lapok érdes, üveges és nagyon természetes megjelenést

Roppantott

Hagyományos hasító, roppantó eljárás, melynek során a változatos él és blokkméret művészi megjelenést eredményez.

Matt

A márvány és természetes kő megmunkálása, ami sima és matt felületet biztosít. A végeredmény egy

Sprengelt

A természetes kő felületkezeléséhez kapcsolódó eljárás, amivel a lapok széleinek természetes hasadását alakítjuk ki, ami