Koptatott felület kialakítása

Bemutatjuk a természetes felületben rejlő minőséget és szépséget.

Koptatott

A természetes kő felületkezeléséhez kapcsolódó eljárás, amivel a lapok érdes, üveges és nagyon természetes megjelenést kapnak.

A felület kialakításról

Márványon és természetes kövön készült mattitási felületi eljárás, amelynek során a természetes követ víz és homok felhasználásával mechanikai öregedési folyamatnak vetik alá, természetes felületi megjelenéssel és egyenletes élekkel. A felület kialakítás történhet csiszolt tömített és csiszolt tömítetlen kialakítással. A múlt, a jelen és a jövő ennek a mélyen intenzív, teljesen mechanikus eróziós folyamatnak köszönhetőenalakul ki.

A koptatási folyamata az összes táblás termékeinkre alkalmazható és az eredmény mindig egy kivételesen elegáns megjelenés, amely tökéletes minden olyan környezethez, amely rusztikus hangulatot igényel.

Felhasználhatóság

Az eljárás természetes kő bármely színével és textúrájával használható. A lehetőségek végtelenek.

Megjelenés

Különféle megoldások teljes egyediséget teremtenek a felhasználási helyhez és a funkcionalitás által meghatározott dizájnhoz.

Környezettudatosság

Ez egy teljesen természetes megmunkálási folyamat, amivel a kőalap nem változik. A természetes kő újrahasznosítható termék.

További felületkialakítási lehetőségek

Fényes

A márvány és természetes kő polírozott felülete magas fényességet kölcsönöz és kiemeli a kő színét

Sprengelt

A természetes kő felületkezeléséhez kapcsolódó eljárás, amivel a lapok széleinek természetes hasadását alakítjuk ki, ami

Matt

A márvány és természetes kő megmunkálása, ami sima és matt felületet biztosít. A végeredmény egy

Roppantott

Hagyományos hasító, roppantó eljárás, melynek során a változatos él és blokkméret művészi megjelenést eredményez.