Hajnal Stone

Bemutatjuk a természetes kőben rejlő minőséget és szépséget.

Ami egyszerűen soha sem megy ki a divatból

Az építészeti stílusok jöttek, mentek évszázadokon át, de a természetes kőburkolatokat szívesen használják mind a mai napig. Kül- és beltéri burkolatok, darabolt és roppantott kövek, mozaikok, díszlécek, egyedi kialakítású polcok és felületek, ablakpárkányok alkotják termékkínálatunkat.

Versenyképes és személyre szabott árakért (legyen az travertin, gránit vagy márvány) igény esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Hajnal Stone

Hajnal Stone tulajdonosi köre már 1990 óta tevékenykedik a természetes kő üzletágban. Termékpalettánkat képező kőkínálatunk Törökország különböző régióiból származik. A bányászott és importált kövek alapos vizsgálaton esnek át, mivel arra törekszünk, hogy kőtermékeinkkel a legmagasabb minőséget és legszélesebb választékot kínáljuk.

A varázsige: természetes kő

Legyen akár halvány, krémes fehér tónusú, finom szürke csíkokkal, vagy fekete háttér sötét mélységéből feltűnő lineáris striák, a varázslat megtörténik. 

A természetes kő használata lehetővé teszi az örök és a modern összekapcsolását, egyenlő arányban hoz frissességet, józanságot és eleganciát. Egyes kőtípus csodálatos tulajdonságai miatt ideális a belsőépítészethez és fürdőszobákban, konyhákban, munkalapokon és zuhanyzókban való használatra. Másik kőtípus a kültéri használatban tud maradandó megjelenést adni különféle textúrákkal, amit számos felületkezeléssel tovább fokozható, legyen csiszolt, polírozott vagy akár antikolt. Megjelenése bármely területen tökéletesen illeszkedik a kő természetéhez. Ezeket a termékeket neves építészek és belsőépítészek választották luxusszállodák és nagy villák “öltöztetése” során. 

Minőség
Élképzés
Természetesség
Kialakítás

Forgalmazott köveink

No data was found

Általános termék árlista

Árlista 2023.02.15.-től a kőtermékekre vonatkozik (nettó árak, az áfát nem tartalmazzák), a feltüntetett méretek cm-ben vannak megadva. A felsoroltaktól eltérő méretű elemeket is forgalmazunk, ezekre vonatkozóan kérje ajánlatunkat.

Miért válasszon minket?

Küldetés

A vevőink és partnereink igényeinek és elvárásainak kiszolgálása és kielégítése.

Jövőkép

Olyan stratégiai partnerré akarunk válni ügyfeleink számára, akiknek vízióját támogatva közös növekedést érhetünk el.

Értékek és etika

Tisztelet a vevőink, partnereink és leendő ügyfeleink, kapcsolataink és a környezet iránt.

Az alapanyagok feldolgozása magas színvonalú, korszerű gépekkel felszerelt üzemekben történik. Logisztikai tervezésünk segít a költségmegtakarításban, a legjobb árat adva, hogy mindkét fél számára sikeres együttműködést alapozzunk meg.

Szívesen fogadjuk kérdését és visszajelzését, keressen minket bizalommaml elérhetőségeinken.