Padló vagy fali burkolatok kialakítás

Bemutatjuk a természetes kőben rejlő minőséget és szépséget.

Fedkövek

A természetes kőből készült burkolatok - legyen az külső vagy belső, fali vagy padló - a felhasználási hely pompáját teremti meg.

Mi is lehet burkolat?

A mindennapokban a kőfalakat könnyű felismerni, de nehéz meghatározni. Igazából a kérdés, hogy mik a tervek? Mert ha egy életre szóló megoldást keres, ami legyen karcálló, strapabíró, hőálló, higénikus, és nem utolsó sorban még illeszkedjen is a beltér hangulatához, akkor már  lényegesen konkrétabb a termékpaletta.

Természetes kő burkolatok

Ezt a fajta „burkolatot” széles körben használják építésben és tereprendezésben, mivel nagyra értékelik szépsége, szilárdsága és tartóssága miatt. A kőburkolatok számos anyagból készülnek, köztük mészkőből vagy gránitból.

A travertin például egy tartós, alacsony porózusságú kő, amely közvetlen napfényben hűvös marad, így népszerű választás a medence mellett, teraszokon, sétányokon és szabadtéri szórakozóhelyeken, mivel sótűrő, és alacsony a fényvisszaverődés a felületéről. A gránit burkolólapok nagy beépített szilárdsággal és sűrűséggel rendelkeznek, így könnyen karbantarthatók. Kültéri használatra strapabíróak. A mészkő burkolólapokat természetes mészkőtömbökből vágják, ezért egyedi természetes színváltozatai vannak. 

Ingyenes árajánlat kérése

Ha önben is megfogalmazódott a lakásfelújítás gondolata, és a fenti munkák láttán kérdése merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban,  kozkázatoktól mentesen keressen elérhetőségeinken, vagy kérje ingyenes árajánlatunkat.

De mi is a szolgáltatás lényege?

Kiváló gépparkunk és szakembereink bármilyen terv (szabásminta) alapján pontos kialakítást végeznek, a kivitelezésnél csak a helyére kell tenni, kialakítástól függően csak a technikákat bekötni és máris használatba lehet venni.

Természetesen személyes felméréssel is tudunk szolgálni, kivitelezési ajánlatot is tudunk adni, és a házhozszállításon túl még a beépítésben is segítünk.

Ajándékozza meg magát a természetes kő erejével, és élvezze a megjelenés mögötti minőséget. Bármelyik terméket is válassza, egy lenyűgözően egyedülálló külsővel, mellette számos pozitív tulajdonsággal egy első osztályú élménnyel lesz gazdagabb minden egyes nap.

Forgalmazott köveink

Mészkő

Nézzük meg, hogy mit is takar a sokat hallott kifejezés, a “travertin”, amivel biztosan találkozott amikor gres vagy kőlapokat nézegetett a tervezett lakásfelújításhoz.

Márvány

A márvány erőt és eleganciát sugároz, olyan természetes kőzet, ami ellenállósága dacára könnyen alakítható, faragható, sokrétűen felhasználható anyag.

Gránit

Nagy szilárdsága, változatos színvilága, tartóssága és nagy tömbökben való bányászása miatt építészeti felhasználása változatos: alkalmas járólapnak, szegélykőnek, lábazat vagy homlokzat építéséhez, de zúzott kőként út és vasútépítéshez is.