Pult kialakítás

Bemutatjuk a természetes kőben rejlő minőséget és szépséget.

Pultok

A pult kialakítás természetes kőből - legyen az konyhai vagy fürdőszobai - a lakása ékköveivé válik.

Konyhapultok és konyhaszigetek

Számtalan sok lehetőséget kínál az internet, természetesen anyagtól és kialakítástól függetlenül. Valamint az élettartamra vonatkozóan. Igazából a kérdés, hogy mik a tervek? Mert ha egy életre szóló megoldást keres, ami legyen karcálló, strapabíró, hőálló, higiénikus, és nem utolsó sorban még illeszkedjen is a beltér hangulatához, akkor már lényegesen konkrétabb a termékpaletta.

Természetes kő pult kialakítások

Különféle mesterséges és természetes kőkínálat közül lehet választani. Kerámia pult, ami viszonylag új technológia, az 1200 oC-on kiégetett anyag egyesíti a természetességet és a csúcstechnológiát, mely elérhető különböző természetes mintázattal. Kvarc pult kialakításnál már megtévesztő a hasonlóság érzetre és kinézetre is a természetes kővel, persze van is miért, hisz gyártótól függően, természetes anyagból készül, általában kvarc és gránit őrleményből.

Szolgáltatásunk nem a fenti termékre vonatkozik. Nálunk csak természetes kőből készült termékek elérhetőek el, legyen az gránit, mészkő vagy márvány. Valamennyi táblás termékünkből rendelkezésre áll olyan megoldás, amivel ezek a természetes kő pultok lakása ékkövei lesznek.

Ingyenes árajánlat kérése

Ha önben is megfogalmazódott a lakásfelújítás gondolata, és a fenti munkák láttán kérdése merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban,  kozkázatoktól mentesen keressen elérhetőségeinken, vagy kérje ingyenes árajánlatunkat.

De mi is a szolgáltatás lényege?

Kiváló gépparkunk és szakembereink bármilyen terv (szabásminta) alapján pontos kialakást végeznek, a kivitelezésnél csak a helyére kell tenni, kialakítástól függően csak a technikákat bekötni és máris használatba lehet venni.

Természetesen személyes felméréssel is tudunk szolgálni, kivitelezési ajánlatot is tudunk adni, és a házhozszállításon túl még a beépítésben is segítünk.

A természetes kő pultkialakítással olyan anyag költözik a helyiségbe, amely millió évnyi történelmet hordoz. Ajándékozza meg magát a természetes kő erejével, és élvezze a megjelnés mögötti minőséget. Bármelyik terméket is válassza, egy lenyűgözően egyedülálló külsővel, mellette számos pozitív tulajdonsággal egy első osztályú élménnyel lesz gazdagabb minden egyes nap.

Forgalmazott köveink

Mészkő

Nézzük meg, hogy mit is takar a sokat hallott kifejezés, a “travertin”, amivel biztosan találkozott amikor gres vagy kőlapokat nézegetett a tervezett lakásfelújításhoz.

Márvány

A márvány erőt és eleganciát sugároz, olyan természetes kőzet, ami ellenállósága dacára könnyen alakítható, faragható, sokrétűen felhasználható anyag.

Gránit

Nagy szilárdsága, változatos színvilága, tartóssága és nagy tömbökben való bányászása miatt építészeti felhasználása változatos: alkalmas járólapnak, szegélykőnek, lábazat vagy homlokzat építéséhez, de zúzott kőként út és vasútépítéshez is.