Márvány

A természet a legtisztább formájában

Amikor a név nem igényel magyarázatot

Különféle mintázatával és színeivel igen kedvelt anyag. Felhasználása változatos, legyen szó ablakpárkányról, lépcsőről, asztalról vagy konyhapultról.

Márvány

A márvány erőt és eleganciát sugároz, olyan természetes kőzet, ami ellenállósága dacára könnyen alakítható, faragható, sokrétűen felhasználható anyag.

A varázsige: természetes kő

Legyen akár halvány, krémes fehér tónusú, finom szürke csíkokkal, vagy fekete háttér sötét mélységéből feltűnő lineáris striák, a varázslat megtörténik. 

A természetes kő használata lehetővé teszi az örök és a modern összekapcsolását, egyenlő arányban hoz frissességet, józanságot és eleganciát. Egyes kőtípus csodálatos tulajdonságai miatt ideális a belsőépítészethez és fürdőszobákban, konyhákban, munkalapokon és zuhanyzókban való használatra. Másik kőtípus a kültéri használatban tud maradandó megjelenést adni különféle textúrákkal, amit számos felületkezeléssel tovább fokozható, legyen csiszolt, polírozott vagy akár antikolt. Megjelenése bármely területen tökéletesen illeszkedik a kő természetéhez. Ezeket a termékeket neves építészek és belsőépítészek választották luxusszállodák és nagy villák “öltöztetése” során. 

Minőség
Élképzés
Természetesség
Kialakítás

Kínálatunkban elérhető mintázatok

Esztétikája, mely finoman foltos felületi mintázatot ad, igazán elegáns megjelenést nyújt bármilyen felületi kiképzésben.

Általános termék árlista

Árlista 2023.02.15.-től a kőtermékekre vonatkozik (nettó árak, az áfát nem tartalmazzák), a feltüntetett méretek cm-ben vannak megadva. A felsoroltaktól eltérő méretű elemeket is forgalmazunk, ezekre vonatkozóan kérje ajánlatunkat.

Felhasználhatóság és megjelenés

A vágás típusától függően a márvány másképp néz ki. Legyen az párhuzamos vonalú, vagy keresztmetszet vágás. Véletlenszerű formájú mintákat biztosít hangsúlyosabb kromatikus kontrasztokkal.

Felületi eljárásaink segítségével a mintázatok még jobban szerepet kapnak, így alkotva egységes arculatot, vagy éppen csodálatos kontrasztot a felhasználási hely által megkövetelt képnek.

Ez egy olyan természetes kő, amely klasszikus szépséggel és sokoldalúsággal rendelkezik. Bel- és kültéren egyaránt alkalmazható. A márvány kőlapok végtelen tónusokat fednek le, a pasztelltől a sötétebb árnyalatig, mintázatuk pedig tömbvágásonként alakulnak, így a megjelenés végtelenjéig terjedhetnek. A márvány határozottan befolyásolja bármely projekt esztétikáját. Büszkén ragyog a falakon és a padlón, akár beltérben vagy külső kivitelben. Alkalmazható fürdőszobai vagy konyhai munkalapokon is.

Technikai paraméterek

Kapcsolódó információk

Mi is az a márvány?

Mire is alkalmazható a márvány, padló- vagy falburkolatként, beltérben vagy kültéri burkolatként? Egyáltalán miért is válasszanak természetes követ a burkolatokhoz? Ezek azok a kérdések, amik felmerülnek a természetes kőburkolatokat nézegetve.